Un día a Can Rigol!

Els nens i nenes de P3 hem visitat la Granja Can Rigol de Begues. Allà ens esperaven l’Eva i la Cris, les monitores de la granja, amb les que viuríem un munt d’aventures noves.

Vam anar des de l’escola en autocar, estàvem emocionats! Un cop vam arribar allà, sabeu a qui vam veure? A l’Orelletes! Un dels rucs de la granja que ens va voler fer una volta en el seu carro. Hauríeu d’haver vist les nostres cares d’emoció!

Després, ens van dir que ens convertiríem en grangers i grangeres, ens va semblar una súper bona idea! Des de llavors, no vam parar de conèixer animals i treballar per cuidar-los. Els vam acaronar, els hi vam preparar el menjar i els hi vam donar de menjar. Vam ser uns súper grangers!

Allà, a la Granja de Can Rigol, hi havien molts animals. Entre les aus hi havia, galls, gallines, faisans, perdius, galls d’indi, paons reials, ànecs i oques. Però el que més ens va agradar va ser conèixer als pollets, ens van explicar que tenien una incubadora on els ous estaven ben calentons i després naixia el pollet. Vam tenir la sort de poder tocar els pollets!

A més a més, també hi havia rucs, porcs, conills, ovelles i cabres! Els hi vam donar de menjar als rucs, a les ovelles i les cabres. Ens ho vam passar d’allò més bé donant-los de menjar!

Visitar la Granja de Can Rigol va ser tota una aventura que ens va agradar moltíssim!

Clica aquí per veure les fotos.

Posted in Descoberta de l'entorn, Educació infantil, Uncategorized and tagged , .