Les famílies ens expliquen.

Cada nen i nena de primer vol respondre a la pregunta:
-Què vull ser de gran?
És per això que estem rebent moltes visites interessants sobre els diferents oficis i professions.
Fa un parell de setmanes van venir el Rubén i la Sònia a explicar-nos quina és la seva tasca en una benzinera. Entre d’altres coses, el que més ens va cridar l’atenció és que per posar benzina a un avió es necessita omplir un camió sencer i després, va a l’aeroport i carrega l’avió.
Un altre dia, l’Elisa ens va explicar quina és la seva feina per ajudar als hospitals. I va ser molt interessant perquè vam aprendre noves coses. Com per exemple, quan una persona està malalta i té taponades les venes, i hi ha un tros que li han de treure, li posen un petit plàstic que és com un tub, per poder fer la funció de vena.
També, va venir la Nati, una patronista que fa bates molt originals, entre altres coses. Com és possible que tinguem aquesta roba? Com és què la samarreta té mànigues curtes o llargues? I és tot això i més coses que vam aprendre. Ens va explicar quina era la funció de la dissenyadora, la patronista i la modista.
La Lur, mestra d’escola, ens va explicar com arribar a treballar en aquesta professió. Per això, ens va ensenyar el seu títol de la Universitat signat pel Rei. També, ens va explicar que abans de ser mestra va treballar de dependenta en botigues de roba. I ens va demostrar la seva habilitat de doblegar roba molt ràpid. Com també, fer combinacions amb diferents peces de roba.

Moltíssimes gràcies per formar part del nostre aprenentatge,
Classe de 1r
IMG_20181030_151254-COLLAGE

IMG_20181011_162228-COLLAGE

IMG_20181025_150737-COLLAGE

Posted in Cicle Inicial and tagged , , .