Aquàrium

Els nens i nenes de P4 vam marxar a l’Aquàrium de Barcelona el passat dilluns dia 3 de desembre. Com ja sabeu, estem estudiant les meduses. Però a més a més, hem descobert que juntament amb les meduses hi viuen altres peixos i plantes. Ara ja sabem que al mar hi ha una gran biodiversitat. Per això, vam decidir que seria una bona idea visitar l’Aquàrium per tal d’aprendre molt més sobre els fons del mar.

A l’Aquàrium de Barcelona hi ha una gran varietat d’animals i plantes que viuen al mar. Vam veure belugues, manta ralles, cavallets de mar, pops, peixos tropicals, peixos lluna, morenes, pingüins i els que més, més, més ens van impressionar… els taurons! Va ser molt emocionant veure tants peixos diferents de tant a prop. Perquè a l’Aquàrium hi ha un túnel al que vam entrar i des d’allà ens passaven els peixos per sobre nostre i pels costats, era impressionat!

Quan ja havíem fet tot el recorregut i vist tots els aquaris i el túnel de vidres, vam pujar a la planta de dalt, on ens van dir que hi havia el pingüins. Però a més de pingüins, sabeu que vam trobar? Una sala on hi havia moltes meduses! Ens va encantar poder veure meduses des de tant a prop! Eren petites i nedaven a poc a poc.

Després de conèixer tants i tants peixos, estàvem rendits i amb molta gana. Així que ens vam trobar amb els nostres companys i companyes de 3r, que també van anar de visita a l’Aquàrium de Barcelona i vam dinar i jugar plegats una bona estona.

Va ser un dia genial! Ens va agradar molt anar a l’Aquàrium de Barcelona.

Clica aquí per veure les fotos.

Posted in Descoberta de l'entorn, Educació infantil, Uncategorized and tagged , .