Anem a Barcelona fins l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

Els nens i nenes de segon van anar el passat dilluns a Barcelona en ferrocarril. Tenien una visita a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. Abans d’arribar han anat fent parades a llocs emblemàtics de la ciutat per fer proves d’una petita gimcana: cercar el nom del lloc, respondre preguntes d’interès, veure fotos antigues del lloc i fer-ne una actual des del mateix punt, etc. Ha estat una manera de conèixer els llocs importants que ens hem trobat pel camí com la Plaça de Catalunya, la Casa Batlló, la Pedrera…

En arribar a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya ens esperava el Jaume. Ens ha ensenyat coses molt interessants: la biblioteca on tenen fotografies de tot tipus (algunes en vidre), visors de diapositives en 3D, la sala de treball digital, els platós on hem fet de models, els laboratoris on tenen només llum vermella per revelar… i el que més ens ha agradat, una porta màgica per viatjar en el temps!

Ha estat una sortida genial! I el que més ens ha agradat és que portàvem càmeres i les fotografies les hem pogut anar fent nosaltres mateixos pel camí.

Totes les fotografies del següent vídeo han estat fetes pels mateixos alumnes de segon:

 

Posted in Cicle Inicial and tagged , , .